Bullerskärmar – Produkter

/Bullerskärmar – Produkter
Bullerskärmar – Produkter2018-10-30T11:45:12+00:00

Bullerskärmar för alla behov

Vårt koncept ”- Det gröna alternativet -” ger möjligheter att förbättra våra bullerpåverkade miljöer med funktionella och miljövänliga avskärmningar som dessutom är till 100% återvinningsbara.

Vårt samarbete med Kohlhauer GmbH ger Er möjlighet att optimera Era bullerskärmar ur alla aspekter.

De hundratusentals kvadratmeter som är levererade och monterade i Europa ger ett klart besked om att Kohlhauer PLANTA Basic är en av de mest förekommande bullerskärmslösningarna på marknaden samtidigt som de är de mest varierade lösningar som tillgodoser beställarens, arkitektens och allmänhetens krav och önskemål på god estetik, funktion och livstidskostnad.

Våra tjänster

  • Försäljning av bullerskärmar från Kohlhauer och vårt eget märke Bullerskärm Nordan
  • Konsultation i bullerfrågor
  • Tillverkning och montering av arkitekt- och kundritade bullerskärmar
  • Totalåtaganden av bullerprojekt

Våra olika bullerskärmar

Bullerskärm Nordan

Vår egen lösning för transparenta bullerskärmar. Fyllning med glas, akryl eller polykarbonat skivor. Läs mer (pdf).

Arkitektritade skärmar

Vi tillverkar och monterar skärmar enligt erhållna ritningar, eller i samarbete med arkitekter. Se några exempel på dessa bullerskärmar här.

Kohlhauer Planta

En stenullsskärm med hög densitet som lämpar sig för plantering av växter. Skärmen är tillverkad av 100% återvinningsbart material. CE märkt. Kan kombineras med övriga skärmar i Kohlhauer familjen. Läs mer (pdf).

Kohlhauer Alufera

I stort lik Kohlhauer Planta, men med något lägre densitet, samt med varmförzinkat stålraster. CE märkt. Kan kombineras med övriga skärmar i Kohlhauer familjen. Läs mer (pdf).

Kohlhauer Ligna

En impregnerad träskärm reflekterande eller absorberande. CE märkt. Kan kombineras med övriga skärmar i Kohlhauer familjen. Läs mer (pdf).

Kohlhauer Alumna

En bullerskärm med stenullskärna och sidopaneler av aluminium, kan lackeras efter önskemål. CE märkt. Kan kombineras med övriga skärmar i Kohlhauer familjen. Läs mer (pdf).

Kohlhauer Volta

Samlingsnamnet för bullerskärmar med olika lösningar med solpaneler. Kan kombineras med övriga skärmar i Kohlhauer familjen. Läs mer (pdf).

Kohlhauer Scorsa

En transparant skärm. CE märkt. Kan kombineras med övriga skärmar i Kohlhauer familjen. PDF om Scorsa Frame | PDF om Scorsa Flex.

Kontakta oss

Varför bullerskärmar?

Större delen av oss är under dygnet utsatta för bullernivåer som vida överstiger vad som är hälsosamt och komfortabelt. En rätt konstruerad och placerad bullerskärm, förbättrar hälsa och välbefinnande för många i närområdet.
Kontakta oss